top of page
Om  Oss

Vi är ett litet städföretag där vi i vårt dagliga arbete använder oss av erfarenhet av städnng i Stockholm.

Vi är ett städföretag som spelar med öppna kort och har därför inga dolda avgifter. Skulle du som kund av någon anledning inte behöva våra tjänster längre kan du när som helst avsluta dessa.

Vår erfarenhet hjälper oss att bättre förstå såväl vår personal som våra kunder.Vi startade företaget med iden om att erbjuda prisvärd städhjälp i Stockholm av bästa kvalitet. D.v.s sådan städhjälp som alla kan ha råd med.

Vi vill att våra kunder ska känna sig bekvärma med att släppa in oss i deras privata hem, vilket vi vet kan vara en känslig fråga för många.Då vi själva utbildar vår personal och även följer med dem de första gångerna de är ute i arbete vet vi vad de är kapabla till. För oss är det också viktigt att en god kommunikation och föreståelse finns mellan kund och vår städpersonal när det gäller städning.

Vi är nämligen övertygade om att du som kund kommer att bli nöjd med det arbete vi utför. Därför har vi en nöjd kund - garanti vilket innebär att eventuella klagomål rättas till så fort som möjligt - helt kostnadfritt. Med andra ord är vi ett mycket serviceinriktat företag med dig som kund i fokus. För oss är inget uppdrag för litet eller för stort.

Våra kunder

Adventistsamfundet
         Stockholm

   Adventkyrkan         Stockholms

          Finska              Adventkyrkan             

bottom of page